Elérhetőségeink:Vital Trade 4you LTD


E-mail:

vitaltrade4you@yahoo.co.uk


Az elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

* Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. Elállásra vonatkozó igényét azonban e-mailben vagy személyesen kell bejelentenie.
* Az áru ellenértékét a termék visszajuttatását, megérkezését követő legkésőbb 30 napon belül fizetjük vissza. Utalással vagy kp.
* A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie.
* Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatjuk a vásárlónak, a vevő költségére.
* Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja.Válassza az egészséges életet!
Mindezt teheti gyógyszerek és mellékhatások nélkül!
Az egészség megőrzéséhez, betegségek kezeléséhez megoldásokat
ajánló hírlevet küldünk Önnek, havi rendszerességgel.
Hatékonyabb egészségjavító ötletek, termékek.
Extra bónusz:
Havonta extra akciók és ájánlatok csak Hírlevél olvasóinknak
Iratkozzon fel Hírlevelünkre MOST!Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:

Azonnali üzenet küldése az ügyfélszogálatnak.

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot