Minőség és garancia!

Bachmayer Edény készletek!

17db-os készletek

Már az Új 11 rétegű talppal készült



17db-os Edénykészlet 
anyaga: rozsdamentes, 18/10-es nemesacél
Termosztátos hőfokmérő minden fedőben!

Az aljazat kiváló minőségű 11 rétegű hőtárolós anyag!


A legmodernebb indukciós tűzhelyeken is használható!

Bevezető árak! Webáruház>>>>>

17db-os készlet Tartalma:

1,6L-es, 16 x 9cm-es lábas fedővel, 
1,6L-es, 16 x 8cm-es edény fedővel, 
3,1L-es, 20 x 10cm-es edény fedővel, 
6,3L-es, 24 x 14cm-es edény fedővel, 
2,9L-es, 24 x 6.5cm-es serpenyő fedővel, 
20 x 10cm pároló, 
20cm-es keverőtál fedővel, 
3 db műanyag alátét, 
1 db tapadókorongos fedőemelő, 
szakácskönyv

 

 

Bachmayer S.L.G. "Elegant" étkészlet 84db-os

 

 

 

Webáruház>>>>>

 

 

 

Bachmayer S.L.G. "Venice" evőeszköz készlet

24db-os

6 személyes

 

Webáruház>>>>>

 

 

 

A felhasznált anyagok minősége és előnyei.

Ez az edénykészlet a legjobb minőségű 18/10-es nemesacélból készült. A 18/10-es nemesacél robosztus, értékálló, és hosszú életű. Ez a nemesacél nem csak környezetbarát, hanem szép is, ráadásul könnyű tisztítani. 
Az aljazat kiváló minőségű 7 rétegű és 2,5cm vastag hővezető alumíniumból készült, ezt nemesacél borítja. 
Az úgynevezett akutermikus aljazat, gondosan meg van munkálva, garantáltan optimális hővezetést, hőtárolást biztosít.

 

A gőz keringése sütéskor és főzéskor hozzáadott víz és zsiradék nélkül.

Webáruház>>>>>

A felszálló vízpára a fedőn belül visszacsepeg az ételre, és ez a keringés addig tart, ameddig a fedőt le nem vesszük. A fedőt ezért mindaddig ne vegyük le, ameddig az étel el nem készült. 

Beépített hőmérő

A beépített hőmérő mutatja Önnek az edény belső hőmérsékletét. Mivel az edény és a fedő között kb.20fok hőveszteség van, a hőmérő nem 0 fokra, hanem 20 fokra van beállítva. 
A hőmérőt semmi esetre se tegyük a sütőbe, mosogatógépbe, mosogatóvízbe! 
Elegendő, ha a hőmérőt nedves ruhával letöröljük. Mielőtt a fedőt a mosogatóba, vagy mosogatógépbe raknánk a hőmérőt feltétlenül csavarjuk le! 

Hogyan főzzünk , süssünk

Az üres edényt kb. 1-2 percig közepes fokozaton, melegítsük fel! Ezután a kiválasztott szelet húst tegyük rá, és barnítsuk meg. Ha a hús letapadna az edény aljára, ne próbáljuk meg azt elmozdítani. Látni fogjuk, hogy a hús néhány perc után magától elválik az edény aljától.

A különböző fajtájú húsokat más-más módon készíthetjük el: 

Sztékek vagy filék: Miután a hús mindkét oldalát megbarnítottuk (így az nem szárad ki, a természetes szaft benne marad), tegyük rá a fedőt, csökkentsük a hőfokot, és még kb.6 percig, pároljuk az ételt. 

Egyben sült marhahús: A húst készítsük elő, és mindkét oldalát süssük. Borral locsoljuk meg és magas hőmérsékleten, addig süssük, amíg el nem fő a leve. Végül csökkentsük a hőmérsékletet , tegyük fel a fedőt, és kb. 25 percig pároljuk. 

Sertéshús: Tekintettel a magas vitamintartalomra ezt a húsfajtát soha ne süssük 115-120fok fölött
A sütést a legkisebb hőfokon végezzük , az előzőekben leírtak alapján. Így a húsban lévő csaknem minden zsiradék feloldódik anélkül, hogy a hús leégne, éscsaknem minden tápanyagot (vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek stb.…) megóvunk, és a hús különösen könnyen emészthető lesz. 

Még egy ötlet: Ha sokat süt a normál fedő helyett, használja az extra magas univerzális tetőt! (vákuumos fogantyúval) 

Főzés víz nélkül

A nagy víztartalom miatt (kb. 20-80% között) zöldségeket úgy párolhatunk, hogycsaknem minden vitamint és ásványi anyagot megőriz.
A zöldséget mossuk meg alaposan, és anélkül hogy lecsepegne, tegyük az edénybe! Közepes hőfokon pároljuk, míg a fedőn a mutató a zöld mezőbe nem ér. Ekkor a hőfokot állítsuk a legkisebbre. Nem szabad , hogy a mutató a piros mezőbe érjen. A fedőnek egész idő alatt az edényen kell lennie, így a gőz a fedővel való érintkezéskor kondenzálódik, és visszacsöpög a zöldségre. Ez a folyamat addig ismétlődik, amíg a zöldség készre nem főtt. 
A párolandó zöldség legfeljebb az edény 2/3-ad részét foglalja el. Ha azt tapasztaljuk, hogy a gőz ennek ellenére csökken, állítsa a hőfokot ennek megfelelően magasabbra.

Webáruház>>>>>

Zöldségek párolási ideje

Borsó-bab-karfiol-spenót 18-20 perc 

Burgonya 20-30 perc 

Hagyma 30-40 perc 

Főzés gőzzel

A gőz segítségével ételeket párolhatunk. Ehhez használjuk a párolót miután az edény feltöltöttük vízzel
Tegyük az ételt a párolóedénybe, ezután fedjük le a szokásos fedővel, vagy az univerzális fedővel . Tegyük az edényt a tűzhelyre, és forraljuk fel a vizet. Az étel a létrejött, és folyamatosan újraképződő gőzben kíméletesen megfő
A többi főzési módszertől eltérően a természetes íz és a legtöbb értékes tápanyag megmarad. Így főzhetünk, párolhatunk húst, kolbászféléket, zöldségféléket, halat stb.. anélkül hogy az étel közvetlenül a vízzel érintkezne.


A különböző ételeknél a következő párolási időket ajánljuk.

Halak

Vagdalthús 6-8 perc 

Sztékek 10-15 perc 

Szárnyasok 25-30 perc 

Rizs 25-30 perc 

Még egy ötlet: Ha az univerzális fedőt használjuk , még egy edényt tehetünk legfelülre, hogy az abban lévő ételt melegen tartsuk. 

Pároljunk egyszerre kettőt !

Így a gőz által felmelegített edénnyel, egyidejűleg a húst vagy halat, és a hozzá illő köretet is elkészíthetjük . 
Például: A húst vagy halat az alsó edénybe tesszük, arra ráhelyezzük a pároló edényt a zöldségekkel, és az egészet lefedjük az univerzális fedővel. 

Pároljunk egyszerre kettőt és melegítsünk is !

Ha a fent leírt módon járunk el, az univerzális fedő segítségével egy melegítő felületet kapunk, amire ugyanolyan méretű vagy kisebb edényt helyezhetünk. Így például mélyhűtött ételeket engedhetünk fel, vagy melegíthetünk fel, vagy tarthatunk melegen. 

Hogyan használjuk az univerzális fedőt:

A. tetőként 

B. salátástálként 

C. tároló vagy fagyasztótálként a hozzá tartozó fedővel 

Tisztítás és ápolás

Az első használat előtt a készlet minden darabját mosogatószeres forró vízzel mossuk el. Ezt a műveletet minden használat után ismételjük meg, és így nemesacél készletünk mindig a megszokott fényben fog ragyogni. 
Ne várjuk meg míg a szennyeződés rászárad, mert az később nehezebben távolítható el. A különösen erős szennyeződéseknél az edénybe töltsünk vizet , egy kevés mosogatószert , és melegítsük fel. Így a finom pólusok kitágulnak, és a szennyeződések (leégés, vízkő, zsír és vízfoltok) durva szivaccsal vagy műanyag kefével könnyedén eltávolíthatók. Karcolódást okozó eszközöket a tisztításhoz ne használjunk.
Ne használjunk súrolószereket a tükörfényesre polírozott külső felületre. 
Az olyan elszíneződések amelyek a magas hőmérséklet miatt keletkeznek, higított ecettel könnyedén eltávolíthatók. 
Az Ön nemesacél készlete mosogatógépben is tisztítható
A hőmérőt ne felejtsük el lecsavarozni !

Garancia

Az Ön HoffMayer edénykészletére anyag és gyártási hibákra vonatkozó garanciát nyújtunk

>Tovább a  Webáruházba>>>>>



Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


6 hozzászólás

Simon László [ 2016-10-22 09:27 ]

T. cím!
Szeretnék érdeklődni, hogy a fedőn lévő termosztátos gomb kapható-e külön?




Tóth Pálné [ 2016-04-04 19:00 ]

Szakácskönyvet szeretnék kérni, hogy miket lehet készíteni az edényben és milyen módon lehet főzni benne. Az edéyhez való két darab múanyag alátét az hová való, vagyis hová kell tenni milyen célt szolgál. Mert nem találtam az interneten szakácskönyvet hozzá.



Regényiné, Ágota [ 2016-01-11 21:52 ]

T. Cím!

Kb. 8-10 éve nagypapámtól kaptam egy 18/10 Hoffamyer rozsdamentes lábast. Nagyon szerettem használni, viszont a legutóbbi használat során észrevettem, hogy belül az edény alja egy pontban felpúposodott, illetve van rajta egy hajszálrepedés is. Ezen a helyen nagyon odaégett az étel, illetve a réteges talp illesztésénél is apró buborékokat vettem észre főzés során. Sajnos így már nem tudom használni. Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen garancia ezekre a termékekre (az alján 20 év van feltüntetve). Az interneten csak Önöket találtam meg, mint hazai forgalmazót. Érdeklődni szeretnék, hogy Önöknél érvényesíthetem-e a garanciát? Ha igen, ennek mi a módja? Ha nem, akkor kérem segítségüket kihez fordulhatok.
Köszönettel: Regényiné, Ágota



Rozsnyai Sándor [ 2015-11-25 12:20 ]

T. Cím !
Bachmayer típusú lábasom21 cm-es fedőjének gombja mesérült(letört )
Van-e mód javítására esetleg, vagy cseréjére?
Hol lehet megejteni, milyen időpontban?
Tisztelettel várom válaszukat!
Rozsnyai Sándor



Varga Béla [ 2015-03-16 17:21 ]

Jó napot kívánok!
2014 02.12-én vásároltunk egy 3.7 literes Frypan kerámia bevonatos serpenyőt, ART NO.:BM-3365.,a tegnapi napon főzés után a fedő leemelésekor letört a gomb így a fedő használhatatlan, a hőmérő meg eleve semmit nem mutatott elejétől fogva.

Köszönettel: Varga Béla



Pisti [ 2015-02-02 22:25 ]

Solingen Bachmayer Edény készletek!

16 vagy 20 db-os készletek az ára érdekelne garancia menyi